Om QUB

Qub er totalløsningen til servicevirksomheder, som ønsker sig en nemmere hverdag med mindre administration, bedre overblik, og smart kundehåndtering.

Vores virksomhedssoftware er skabt omkring brugervenlighed og du kan styre hele din virksomhed fra vores app - eller få det samlede overblik fra vores webapp.

QUB's historie

Vi er alle sammen travle folk med skole, arbejde og socialt liv.

Vi har oplevet flere gange, at bookingmetoderne for servicevirksomheder, frisør, rengøring mfl., er en langsommelig og besværlig proces. Det er faktisk hamrende irriterende! Man skal ringe for at arrangere/aflyse en tid i stedet for at klare det online.

Vi forstod ikke hvorfor det er så få servicevirksomheder har et smart bookingsystem. Et bookingsystem hvor man, som kunde, nemt kan booke en tid der passer en selv.

Efter at støde på problemet flere steder undersøgte vi de eksisterende muligheder. De var dyre. Som iværksættere blev vi hurtigt enige om at lave et alternativ, der er mindst lige så godt til en brøkdel af prisen. Det kan ikke passe servicevirksomheder ikke har mulighed for at digitalisere deres forretning til en billig pris.

Sådan opstod Qub

Nu er vi her. 3 co-founders, som brænder for ideen, over 130 glade brugere på under én måned og et system, vi er stolte af, og som hele tiden bliver bedre.

Siden har det taget om sig, vi researcher og taler dagligt med vores brugere i forskellige industrier, således vi kan sikre en totalløsning til servicevirksomheder som vil administrere hele deres virksomhed et sted, på en simpel måde.