Persondatapolitik

Personoplysninger på Qub.dk

Aftale mellem Qub IVS (Qub)

Og Betalende virksomhed, Kunden, og dets ansatte

Personoplysninger er informationer, der direkte eller indirekte kan henføres til Kundens ansatte. Når virksomheder benytter Qub indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af Qubs indhold, tilmelding af nyhedsbrev, registrering som bruger eller abonnent, samt ved øvrig brug af services.Qub indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID tilknyttet profiler og tekniske oplysninger om anvendte computer, tablet eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Kunden accepterer selv disse vilkår. Qub kan også behandle følgende oplysninger, dog kun ved Kunden selv udfylder dem: Navn, telefonnummer og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller tilmelding til nyhedsbrev.

Sikkerhed

Qub har anvendt tekniske og organisatoriske foranstaltninger der sikrer, at Kundens oplysninger hændeligt eller ulovligt skulle blive slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller deles med uvedkommende, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere Kunden som bruger og til markedsføring af Qub ved at vise besøgende de annoncer, som vil have størst relevans for dem, at registrere Kundens køb og betalinger, samt fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender Qub oplysningerne til at optimere sine services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og Qub sletter dem, når informationerne ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Personoplysninger i applikationen

Qub er omfattet af persondataloven og databeskyttelsesloven. Selskabet agerer som databehandler overfor de Kunder, der tegner et abonnement på applikationen Qub.Som databehandler indgår Qub og Kunde en skriftlig aftale med Kundens dataansvarlige og behandler udelukkende den dataansvarliges data efter instruks fra denne. Denne skriftlige aftale består af vores abonnementsvilkår samt en databehandleraftale.

Anvendelse og opbevaring af persondata

Qub stiller applikationen Qub til rådighed, som blandt andet giver mulighed for følgende overordnede behandlingsaktiviteter som kan involvere personoplysninger:Medarbejderadministration, herunder opbevaring af stamdata, planlægning af arbejde, registrering af arbejdstidspunkter, lønberegning, rapportering, fakturering og indeksering af service/butik på Google via Qubs hjemmeside.Kundeadministration, booking af opgaver, herunder opbevaring af stamdata, planlægning af opgaver, fakturering, rapportering, rating af service m.m.Det er Kundens ansvar, at der er tilstrækkelig lovligt behandlingsgrundlag for de oplysninger som indtastes i applikationen. Det er desuden Kundens ansvar at sikre hvem der tildeles adgang til data registreret i Qub.Behandling af Kunders persondata sker udelukkende ud fra Kundens instruks, og består primært i opbevaring af data, herunder backup.Ud over opbevaringen af data kan behandlingen bestå i:Databehandling og bearbejdning i forbindelse med import af kundedata.Tilgang til data i forbindelse med support for at hjælpe kunderne i forbindelse med brugen af applikationen.Qub garanterer, at virksomheden ikke anvender Kunders data til eget formål og desuden aldrig videregiver data til tredjepart medmindre dette sker ud fra Kundens udtrykkelige instruks.Udlevering af data ved evt. kontraktophør er defineret i abonnementsvilkår for Qub.

Underdatabehandlere

I forbindelse med driften af Qub benyttes underdatabehandlere, som er med til at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau i forbindelse med opbevaringen og håndteringen af kundernes data. Der samarbejdes udelukkende med større og velansete virksomheder som kan garantere korrekt og sikker behandling af data.Der benyttes underdatabehandlere inde for følgende områder:Serverdrift og hostingDistribution af SMSerDistribution af emailsBackup

Cookiepolitik

Når man besøger vores website indsamles der oplysninger om den besøgende, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Følg linket nedenfor for en oversigt over anvendte cookies på qub.dk.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.Det er muligt at slette eller blokere for cookies.Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.